Harcosun Terrasverwarming.

Harcosun Terrasverwarming is sinds jaren de meest gekozen terrasheater en met trots de beste elektrische terrasverwarmer voor de beste prijs. Hij word naar volle tevredenheid gebruikt op het horeca en particuliere terras. Harcosun is ons huismerk waar wij voor de volle 100% achter staan, volledig made in Brittain en levert dus waar voor zijn geld. Een volledig aluminium behuizing afgewerkt met een dikke laag poedercoating kan ons klimaat prima aan, ook aan zee. Deze terrasheater levert in combinatie met de gepolijste rvs spiegel en topkwaliteit korte golf lampen een zeer hoog rendement af. Hierdoor word de infrarood warmte zeer goed verdeeld over het terras.

100% Tevredenheids garantie.

Een terrasverwarmer van Harcosun is gegarandeerd goed. 80% van onze winkelbezoekers kiezen voor Harcosun na vergelijken en testen terrasverwarming van de vaak duurdere merken. Dat spreekt voor zich. Kies ook voor Harcosun terrasverwarming en geniet van een uitstekend warm terras. Een Harcosun is leverbaar in de moderne ralkleuren 9005 Zwart of 9010 Wit. Op deze pagina nemen we door hoe deze toepasbaar zijn en wat de onderlinge verschillen zijn.

Harcosun Gold

De Harcosun Gold is het meest in gebruikt als Horeca verwarming. Deze terrasheater heeft een krachtige korte golf straler die geel/oranje licht afstraalt, geen rood licht dus maar een stuk zachter. Wilt u geen licht op het terras dan zijn de Harcosun Low Glare en Harcosun Ultra Low Glare uw beste keus. Model Gold word compleet geleverd met een U-beugel waarmee hij aan de wand gemonteerd kan worden. Plafondmontage en ook plafond inbouw is mogelijk met het optionele inbouwframe of plafondbeugel. Hij is leverbaar in kleur wit of zwart en heeft een vermogen van 1500W. Dit is voldoende tot max. 12M².

Er is ook een Harcosun XL Gold 2 x 1500W leverbaar!

Harcosun Low Glare

Voor het terras waar een intieme sfeer gewenst is komt de Harcosun Low Glare het meest tot zijn recht. Dit type korte golf lamp geeft 80% minder licht als een gold uitvoering. Hierdoor heeft u een lekker verwarmd terras nagenoeg zonder rood licht. De Harcosun Low Glare is alleen leverbaar in 2000W uitvoering en geschikt tot c.a. 16M².

Harcosun Ultra Low Glare

Harcosun terrasverwarming heeft in 2018 een nieuwe korte golf lamp gelanceerd, de Ultra Low Glare. Een waardige opvolger van de Low Glare uitvoering die overigens nog steeds leverbaar blijft. Dit type geeft nog minder licht af, u zit nagenoeg in het donker. Ook de lampkleur is zeer aangenaam om te zien. Deze nieuwe lamp is leverbaar in 1500 en 2000W. Hierdoor is deze uitvoering uitstekend geschikt voor terrassen breder dan 3 mtr. Voor 1 terrasheater is uiterst links en rechts van het terras moeilijk aan te stralen. Daarom is het noodzakelijk 2 terrasheaters te plaatsen voor een goede dekking. Bijvoorbeeld een terras van 4 meter breed is voor 2 x 15oow voldoende.

Ultra Low Glare is ook leverbaar als Harcosun XL Ultra Low Glare 2 x 1500W.

Bediening,

Harcosun terrasverwarming heeft alle toestellen uitgerust met 1,8 mtr kabel met stekker. Het schakelen van deze terrasverwarmer kan op verschillende manieren.

  1. Handmatig stekker in/uit het stopcontact.
  2. Stopcontact is geschakeld door installatieschakelaar.
  3. Draadloze schakelset met functie aan/uit
  4. Draadloze dimmerset.

Montage,

Een Harcosun terras verwarmer is zeer breed in te zetten. Door zijn compacte afmeting van 48 cm breed is hij uitermate geschikt voor montage tussen een houten balkenplafond en als parasol heater. Montage aan de wand, onder of in het houten plafond en vrijstaand op statief is ook mogelijk. De combinatie terrasverwarmer hout wand is geen probleem. Een Harcosun terras verwarmer is gegarandeerd uw beste koop.

Harcosun Terrasverwarming

Harcosun terrasverwarming samengevat,

Alle modellen (m.u.v. XL) zijn uitstekend te gebruiken voor montage aan de muur en houten wand, onder het plafond of ingebouwd. Ook als parasol heater of aan een terrasverwarmer schaararm. Het Model Gold is aan te raden als Horeca verwarming, je wil immers laten zien dat je terrasverwarming aan hebt en geeft ook een gezellige sfeer. De optie low glare en ultra low glare kortegolf lamp is een prè voor het particuliere terras.  Geniet in nagenoeg het donker van de directe heerlijke warmte.

Drie grote verschillen zijn hier te benoemen,

1.Het verschil in lichtopbrengst,

Harcosun Gold – Fors licht, niet rood!
Harcosun Low Glare – -80% (zelfs minder dan b.v. Solamagic Solastar)
Harcosun Ultra Low Glare – -90% = Nagenoeg een donker terras.

2.Warmteverdeling,

Een belangrijk pluspunt is de zeer goed ontworpen reflector welke de infraroodwarmte van hoog tot laag perfect verdeeld. Daardoor is het resultaat een mooi verdeelde warmte over het hele stralingsvlak zonder koudere vlekken in het stralingsgebied. Dit ontwerp maakt een Harcosun universeel te plaatsen en heeft geen beperkingen.

3.Scherpe prijs

Een Harcosun is wat ons betreft de beste koop en levert het meeste waar voor uw geld. Dezelfde warmte en het minste licht, waarom zou u een duurdere terrasverwarmer kopen?

Conclusie

Harcosun modellen zijn echte allrounders en op elke plek toe te passen. Opvallend is dat de Harcosun modellen ondanks de toch fors lagere prijs dan de gevestigde merken perfect presteert en ook nog het minste licht geeft op het terras. Zoals eerder gemeld, vele tevreden klanten gingen u voor! Gegarandeerd goed.

Naar boven
De waardering van www.deterrasverwarmingspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.