Opening nieuwe webshop de terrasverwarmingspecialist

webshop de terrasverwarmingspecialist

Opening nieuwe webshop de terrasverwarmingspecialist

15 Mei 2016. De opening nieuwe webshop de terrasverwarmingspecialist is een feit. Met gepaste trots verklaren wij onze nieuwe webshop voor geopend. U bent bij ons aan het juiste adres voor professionele terrasverwarming van kwaliteitsmerken zoals Solamagic, Burda Term2000, Harcosun, Bromic, Heatscope, Tansun enzovoort.
Wilt u een goed advies of liever eerst uw aanstaande terrasverwarmer zien en ervaren hoe deze techniek werkt? Geen probleem, hiervoor hebben we een ingerichte showroom waar de meest verkochte terrasverwarmers werkend zijn te zien . De winkel is uitsluitend op afspraak open, zo hebben wij alle tijd voor u, ook `s avonds of in het weekend is dit geen enkel probleem, neem contact met ons op en prik een datum. De meest verkochte modellen zijn standaard uit voorraad leverbaar, mocht het gekozen model onverhoopt geen voorraad zijn dan geen nood, normaal gesproken heeft u elk gekozen model binnen 24 uur in huis.

De Terrasverwarmingspecialist.nl , Sinds 2010 uw vertrouwd adres voor terrasverwarming.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De waardering van www.deterrasverwarmingspecialist.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.