Wie zijn wij

Door 25 jaar ervaring bij verhuurbedrijven en installatie van professionele verwarming op kleine en grote bouwprojecten, feesttenten en allerlei evenementen zijn we gestart met verkoop van infraroodverwarming. Projectverwarming gebeurde vaak met grote indirect gestookte diesel heaters in combinatie met ventilatoren. Dit was niet echt duurzaam en kan ook anders!

Uit eigen ervaring zagen we dat er altijd gigantisch veel kubieke meters verwarmd moest worden waar het meestal om een of enkele kleine te verwarmen werkplekken ging. Bij opkomst van kortegolf infraroodverwarming zijn we gaan experimenteren met deze nieuwe techniek. We kwamen snel tot de conclusie dat dit in veel gevallen voldoende was om een werkplek aangenaam te verwarmen tegen veel lagere kosten. In 2011 zijn we gestart met professionele infraroodverwarming en terrasverwarming.

Wij staan u bij met verwarmingsadvies, installatie adviezen en welk type het best te kiezen. Uiteraard gaan wij altijd voor het hoogste rendement met als uitgangspunt een tevreden klant.
Een klant kan eigenwijs zijn, wij kunnen dat ook zijn. Indien wij het niet eens zijn met de beoogde aankoop / installatie en dus een slecht rendement leveren wij gewoon niet. Dit is veel eenvoudiger als een snelle verkoop sluiten en alle ellende achteraf met een ontevreden klant.

De vraag naar professionele terrasverwarming met hoog rendement blijft nog steeds groeien. Voor de particuliere sector is de vraag naar een goede terrasverwarmer ook groeiende maar wel liefst een terrasverwarmer zonder rood. De eerste generatie kortegolf lampen hadden nog geen filters en geven extreem veel licht af. Hier hebben we ge√ęxperimenteerd met diverse lampen en coatings als kleurfilter.¬† Met succes zijn de juiste korte golf lampen en fabrikanten gevonden met de gewenste resultaten en kwaliteit. De laatste versie lampen geven minstens 70% minder licht ten opzichte van de traditionele HeLeN of Dr. Fischer standaard lampen zonder verlies van warmte.
Een van de beste terrasverwarmers en onze trots is de Harcosun Ultra Low Glare met maar liefst 92% rendement en 90% minder licht.
Nog steeds met stip een bestseller maar natuurlijk leveren we ook gerenommeerde merken zoals Solamagic, Burda, Bromic Heating, Tansun en Heatscope.

Naar boven
De waardering van www.deterrasverwarmingspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.