Privacybeleid

Privacy policy

De Terrasverwarmingspecialist respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om bestellingen snel en gemakkelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Onze site is geheel SSL beveiligd voor uw veiligheid. In het kader van de privacywet algemene verordening gegevensbescherming AGDR heeft u het recht uw geregistreerde gegevens op te vragen, te laten corrigeren of zelfs vergeten te worden. Mocht u hier gebruik van willen maken kunt u ons hiertoe contact met ons opnemen en zullen wij u binnen 5 werkdagen uw geregistreerde gegevens verstrekken of een bevestiging sturen dat uw digitale persoonsgegevens verwijderd zijn.

De Terrasverwarmingspecialist gebruikt de verzamelde gegevens om u de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst hebben wij minstens uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling correct en vlot uit te voeren en u op de hoogte te houden van de levering.
  • Om het winkelen bij De Terrasverwarmingspecialist zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren zoals het onthouden van uw bestelling in het winkelmandje.
  • De Terrasverwarmingspecialist gebruikt uw e-mailadres uitsluitend om u te informeren over uw bestelling.
  • De Terrasverwarmingspecialist bewaart na een bestelling uw gegevens op een Secure Server. U kunt een account aanmaken (niet verplicht) zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, onthouden worden zodat u niet bij iedere nieuwe bestelling deze opnieuw hoeft in te vullen. Kies indien gewenst voor registreren op de afrekenpagina.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn altijd erg benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

De Terrasverwarmingspecialist verkoopt uw gegevens niet.
De Terrasverwarmingspecialist zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen welke direct betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Waar blijven uw gegevens.
Uw persoonsgegevens worden op de volgende plaatsen opgeslagen,
Onze Secure server database en mailserver incl. 1 Back-up.
MyParcel pakketservice.
Boekhoudsoftware (Offline) incl. 1 Back-up.
Factuur in tweevoud afgedrukt.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

(Categorie) persoonsgegevens Bewaartermijn Reden
NAW-gegevens 6 maanden Bewaartermijn Vrijstellingsbesluit wet Bescherming Persoonsgegevens
Contactgegevens 6 maanden Bewaartermijn Vrijstellingsbesluit wet Bescherming Persoonsgegevens
E-mails 6 maanden Bewaartermijn Vrijstellingsbesluit wet Bescherming Persoonsgegevens
Betaalgegevens 7 jaar Bewaartermijn belastingwetgeving

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw internetbrowser worden opgeslagen op uw computer. De Terrasverwarmingspecialist gebruikt deze cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek en om bijvoorbeeld uw winkelmandje te onthouden. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze webwinkel en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij De Terrasverwarmingspecialist geen cookies ontvangt. Dit heeft geen invloed op functionaliteit van onze webwinkel.

Onze lijst met cookies:

naam functionaliteit verloop
_ga Voor het identificeren van unieke bezoekers. 2 jaar vanaf zetten of bijwerken
__utma Voor het identificeren van unieke bezoekers. 2 jaar vanaf zetten of bijwerken
__utma Voor het identificeren van unieke bezoekers. 2 jaar vanaf zetten of bijwerken
__utmc Voor het bepalen van de bezoekerssessie.  na bezoek
__utmz Voor het volgen van verkeersbronnen en navigatie 6 maanden vanaf zetten of bijwerken
___utmv Voor het bewaren van aangepaste variabelen. 2 jaar vanaf zetten of bijwerken
wd, c_user, fr, xs Deze cookies zorgen ervoor dat je kan zien dat je onze pagina/website “geliked” hebt. Facebook gebruikt deze informatie voor advertenties op hun platform. na bezoek
presence, act, m_pixel_ratio, a11y Deze cookies zorgen ervoor dat je kan zien dat je onze pagina/website “geliked” hebt. Facebook gebruikt deze informatie voor advertenties op hun platform. na bezoek
sb Deze cookie zorgen ervoor dat je kan zien dat je onze pagina/website “geliked” hebt. Facebook gebruikt deze informatie voor advertenties op hun platform. 2 jaar vanaf zetten of bijwerken
datr Deze cookie zorgen ervoor dat je kan zien dat je onze pagina/website “geliked” hebt. Facebook gebruikt deze informatie voor advertenties op hun platform. 1 jaar vanaf zetten of bijwerken

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Terrasverwarmingspecialist en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@deterrasverwarmingspecialist.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

De Terrasverwarmingspecialist wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Terrasverwarmingspecialist neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@deterrasverwarmingspecialist.nl

Vragen
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van De Terrasverwarmingspecialist, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Versie 3.1
Laatst gewijzigd 3-3-2018

2018 © De Terrasverwarmingspecialist

 

De waardering van www.deterrasverwarmingspecialist.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.