Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  Enkel de kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren aan de terrasverwarmingspecialist te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met ons via info@deterrasverwarmingspecialist.nl.

Voor het retour sturen van producten bent u verplicht eerst De Terrasverwarmingspecialist te informeren middels het volledig ingevulde <retour formulier>.
U ontvangt daarna het retour formulier voorzien van een retournummer waarna u het product kunt verzenden inclusief dit ingevulde formulier.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en dat het product goed verpakt is, liefst in de geleverde verzenddoos.

Het risico van het retourneren is voor rekening van de klant.

De Terrasverwarmingspecialist is verplicht om binnen 14 dagen de bedragen terug te betalen, die reeds door u betaald zijn.

Naar boven
De waardering van www.deterrasverwarmingspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.