Terrasverwarmer Gids

Terrasverwarmer gids

U wilt een terrasverwarmer kopen maar welke?
Wij hebben voor u onze Terrasverwarmer Gids met de meest relevante informatie voor u op een rij gezet om te begrijpen hoe infrarood terrasverwarmers eigenlijk werken? Omdat een terrasverwarmer werkt met verschillende soorten infraroodgolven met elk hun plus – minpunten is het raadzaam om deze terrasverwarming gids door te lezen en u op de hoogte te stellen van de verschillende technieken. U komt dan al vanzelf tot het juiste type buitenverwarming. Het uiteindelijke model is uiteraard helemaal aan u.

Ik wil een terrasverwarmer kopen maar wat is de beste terrasverwarming?

Om meteen de beste terrasverwarmer aan te wijzen is niet direct mogelijk, eerst moeten we weten wat de toepassing is en de oppervlakte van het te verwarmen terras. Betreft het een open of een overdekt terras en is deze laatste aan 1 of meerdere zijdes afgesloten? Omdat dit al voor een belangrijk deel het wattage bepaalt hoeveel infraroodverwarming u nodig heeft. Een winderig terras heeft veel meer infraroodverwarming nodig dan een windvrij terras om een goede werking te kunnen garanderen.

Voor een terras in de open lucht en niet beschut rekenen wij met c.a. 250-300W per M². Een overkapping met minstens 1 zijde gesloten heeft gemiddeld aan 200-250W per M² voldoende. Zolang er voldoende elektrisch vermogen aanwezig is raden wij u aan altijd voor elektrische terrasverwarmers te kiezen omdat deze simpelweg voordeliger zijn, geen onderhoud vergen en makkelijk te installeren zijn.

Het verschil tussen elektrische en gasverwarming,

Behalve de aanschafprijs zijn de energiekosten per uur het belangrijkste verschil tussen deze 2 types. Een 2000w elektrische terrasverwarmer verbruikt tot 3 x minder dan een gas patioheater . Deze kost op vol vermogen al snel € 3.5.- per uur aan propaangas. Ook is er een groot verschil in onderhoud, een elektrische terrasheater vergt af en toe een vochtige doek om schoon te maken. Een terrasverwarmer op gas heeft echt jaarlijks onderhoud / controle nodig voor een goede en betrouwbare werking. Daarnaast is nog een belangrijk verschil dat een gasheater ook geluid maakt, je hoort altijd de inspuiter gas inblazen. Een elektrische terrasheater werkt geruisloos.

verwarmingswijzer

 

 

 

 

Naar boven
De waardering van www.deterrasverwarmingspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.